Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

може  да  намина

• Отговори 468
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• joro-120L

85

• mecho_klecho

54

• riator

40

• marin skodov

36

Най-много писали в темата

Публикувано

Правя възможното да мина и аз

• 2 месеци по-късно...
Публикувано

Какво става, колеги? Няма ли ентусиасти в Пловдив ? Нека направим една среща. 

Публикувано

Здравейте,

Тази събота и неделя 15.08 и 16.08 няма да имам възможност.

За останалите дати съм Ок и с удоволствие.

Публикувано

В петък вечер?

Публикувано

В събота ми е сватбата, пак отпадам :)

Публикувано

То няма много време до събота, но все някак можем клубно да се организираме и да ти се натресем поне 60-70 Шкоди :)

Публикувано

В петък съм свободен. В събота през деня ме няма, но след 18.00 часа съм на линия.

Публикувано

В събота ми е сватбата, пак отпадам :)

Да заформим в петък ергенско парти със шкоди?
Публикувано

Аз съм на линия за петък.Споделете час и място и съм там.

Публикувано

Да попитам,за следващият месец,какви са плановете за среща от 5.09 до 14.09 :nea: 

• 1 месец по-късно...
Публикувано (Редактирано)

Колеги, има ли желаещи за една импровизирана среща на панаира в събота - например да се съберем на щанда на Шкода и от там да отидем някъде за раздумка на бира и кюфтета/пържоли?

Редактирано от Lachezar
Публикувано

Много добра идея, в колко часа?

Публикувано

На панаир вече ходих, но за пържолките ме пишете. Казвайте къде и в колко часа.

Имам предложение за мексиканския ресторант между 16 и 17 часа. Не е от най евтините заведения, но е близо до панаира и има голям паркинг. Абе за по една бира с картофки става. Само да не сме само аз и Наско пак. Дайте да се съберем да се видим.

Редактирано от stan4o
Публикувано

Колеги, аз ще дойда с удоволствие, за да се запознаем, хапнем и пийнем по бира, ама ще мога за обяд - около 13:30-14:00, че ще съм с детето и трябва да пътувам обратно за Сф. Ние ще сме 2-ма или 3-ма колеги с различни О3, една от които новозакупена дизелова РС-ка (благодарение на солидно навиване от мен;-))

Поздрави

Публикувано

Става и за 14 часа. Като заведение мексиканския ли остава или има други предложения?

Публикувано

Колега, аз съм ок, само пусни линк или координати за този ресторант

https://www.google.bg/maps/place/%D0%9C%D0%95%D0%9A%D0%A1%D0%98%D0%9A%D0%90%D0%9D%D0%A1%D0%9A%D0%98+%D0%A0%D0%95%D0%A1%D0%A2%D0%9E%D0%A0%D0%90%D0%9D%D0%A2+%D0%A1%D0%9E%D0%9C%D0%91%D0%A0%D0%95%D0%A0%D0%9E/@42.1620882,24.7352335,17.25z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0x2cc8a910ba19233d

Влиза се на паркинга на голямата 15 етажна сграда. Паркинга е безплатен. В края му е ресторант Сомбреро.

Редактирано от stan4o
Публикувано

Колеги остава ли срещата за 14 часа?

Публикувано

Да, ще сме там най-късно в 14:00 колега - пусни на лично телефон, за да можем да се намерим

Публикувано

Колеги, за съжаление излезе нещо непредвидено и няма да успея;-(

Ще остане за другия път.

Поздрави.

• 2 месеци по-късно...
Публикувано

Колеги, около празниците да заформим една среща в Пловдив?

Публикувано

Да направим

Публикувано

Да определим датата, пък мястото според прогнозата на времето. Отдавна не е имало среща.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.