Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Да, чух сигнала ти като сме се разминавали. Нямаше време да се огледам....

Публикувано

Колата на Психо, но я караше жена. Не съм и свирил, че бях с Нисан. Поздрави

post-7686-0-47677100-1464278483_thumb.jpg

Публикувано

Днес по магистрала Тракия от Пловдив към София се засякохме с Маджо - MasterOne... добре, че той ми сигнализира, щото беше под прикритие в бял Форд комби :)

Публикувано

Днес по магистрала Тракия от Пловдив към София се засякохме с Маджо - MasterOne... добре, че той ми сигнализира, щото беше под прикритие в бял Форд комби :)

Много е яка зелената бегачка! А това ми е новата служебка/ежедневка  :sorry:

Публикувано (Редактирано)

На Сашко парктроници не му трябват, спира на по- малко от мм  :tongue_1:

bfi1464601634g.jpg

Редактирано от knejata
Публикувано (Редактирано)

Иване, изкарах си като пич, после Стоян от паркинга ми каза, че някакво момче питало за това място. По - интересно ми е той как е вкарал. Имаше разстояние колкото да мине 1 човек настрани :)

Мале , ма пък как си ме изловил, тъкмо я измих :wacko_2:

Редактирано от maxrpm
Публикувано

Точно това имах предвид! Изкара като пич без почти никакво разстояние ...

Публикувано

Днес в задръстването на Аспаруховия мост, около 17h, ме размина О1 комби, но не успях да реагирам - бях задремал в задръстването.

Публикувано

Сутринта към 08:30 на Цариградско в посока Младост, жената е хванала сребриста фабия С 3594, само че е била с градското ситроенче и не е посмяла да сигнализира :)

Публикувано

18:45ч се разминахме с Ицето(Izolini) на ул. Гео Милев при даскалото. Светнах му, свирнах му като се разминахме, ама май не ме отрази  :fiu:

Публикувано

Извинявай, изобщо! Бях изтрещял след 90+ минути по задръстванията. Тръгнах 16:40 от Княжево, 17:30 бях центъра да се видя с един човек, 18:00 тръгнах от съдебната палата и чак като сме се разминали стигнах до нас. Пък и точно там пред мен караше някаква "крава", която не знаеше къде отива и ме беше изнервила до краен предел, та виждах в точка.

Публикувано

Няма ядове, видях и аз че се беше нервирал и леко ти пушеше главата. :)

Публикувано

Вчера около 17:30 освирках Сюпърба на Коста на светофара над КАТ (на Гешов), ама май Ланоса остана незабелязан.

Публикувано

Признавам се за виновен! По това време минавах от там. Тази седмица ми е толкова сдухана, че не съм отразил даже клаксона, камо ли да се огледам.

Публикувано

Днес се засякохме с Иво belqta в лабиринтите на Красна Поляна.

Публикувано

Направо на Суходолска си беше! Поздрави, Саше!

Публикувано

Дамм по съдебн дела :) Ти доста се повъртя май за паркиране, аз изнаглях и се забодох централно..

Сега минах покрай бежава О1 комби 9502 с клубна лайсна отпред, паркирана кротко до бизнес парка.

Отново същата, този път до сградата на НР откъм камбаните паркирана.

Публикувано

Синя О1 коНби 4877 беше изловена в мол Сердика преди секунди. Да си признае кой е и, ако работи в мола, защо не е дал заявка за клубна среща в мола в темата, която отворих ;-)

Публикувано

Лъчо, ако не се лъжа, този съм го освирквал 4-5 пъти в района...никаква обратна връзка :)

Публикувано

Честно казано,досега обратна връзка не съм имал от други Шкодаджии.Все едни замечтани и забляни нанякъде :) Вярно е ,че не всеки може да реагира навреме ,пък и не се знае какви грижи са му на главата на човека  :)

Публикувано

Сребърна О2 паркирана на Козяк преди малко с голям клубен стикер на задното стъкло. Спрях и свирнах :) Шоферът говореше по телефона, не знам дали ме отрази.

Публикувано

Сива О2 коНби по околовръстното. Надявам се колегата да разбра защо двуколесния хулиган го омаха  :flag_skoda:

Публикувано

Лъчо, ако не се лъжа, този съм го освирквал 4-5 пъти в района...никаква обратна връзка :)

Странно...Павка, ти като си в района, или планираш да идваш - пиши предварително да се разберем за по кафе;-)

Публикувано

Днес някой колега с Октавия 2 беше паркирал до мен в паркинга на Сити Център София  ниво-2
поздрави

Публикувано

Видя ми се червен, стикеросан Фаворит (на Евгени бившиям май-май) в Люлин 6, който културно си ме изчака с подаден мигач тая вечер към 22:30. Ама много бързо се разминахме в завоя и не видях Марто ли го караше...

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.