Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Ти ли беше :)

igeorgiev82

Recommended Posts

Днес, като поглеждам часовника всъщност вчера, ме застигна в началото на Тракия Психо. Не очаква, а може и кафето да било менте и в първия момент се зачудих, този какво иска и ми маха :hi:. Поздрави.

Аз малко след 1 месец отговор ама..... толкоз често имам време да вляза във форума :) Между другото бях сигурен, че не си разбрал кой ти свири, че аз бях малко дигизиран :) 

ПС: Да знаете всички колеги из БГ, ако тъмно сив Ford C-Max ви свири, то съм аз :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

значи правилно съм се усетил че си ти, гадино. дето ме освирка на входа на София след метро....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гената беше засечен уикенда на светофара преди Кино Арена Запад след люлинския тунел към18:00. Май застана първа кола на светофара и се зазяпа, не ме видя... въпреки че минах пред него точно :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кой беше колегата с когото се поздравихме?  :moto:

Признавам си, без бой! Реших да мина вчера по Малинов - голяма грешка беше.

Аз две сутринти подред в квартала засичам сива Фабия 1 СА0163КХ за последните 2 не съм много сигурен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Към 18'30 часа, бяла О3 Врс, СВ 6950 или нещо подобно, на паркинга на Била, на ул.Опълченка и бул.Сливница.

Аз бях маскиран като баварска Пуканка :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес на жълтите павета, към 9.30 черна фабия, сигнамизирах. В 10.30, на паркинга на мола на цариградско, карах зад черна О2 ФЛ с джамци мрак и LED на номерата. Светкам му на колегата - йок. Не ме отчете.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера по автомагистрала Тракия поздравих с аварийни един колега с Октавия номера му беше нещо като СА9939, но аз нямам стикери и може да не се усети.

Редактирано от Mendeleev
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сива О2 коНби, с рейки/багажник на покрива, тази сутрин на Макдоналдса на Малинов кум 8:15 сутринта. Аз бях малко насрещно с двуколесно  :moto:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Пловдив видях една зад друга Фабия две и три Монте Карло. Страхотни бяха, особено тройката. Двойката беше бяла, другата червена. По таЗ червената... направо съм влюбен!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С кой колега с черна О1 се поздравихме преди малко в студентски град ? :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз искам да стартирам една игра! Давам и награден фонд към нея. Колегата Мишел не може да участва, тъй като има данни за номера на колата ми. Можете да видите какво карам в "гараж" на профила ми. Колата ми не е обозначена по никакъв начин със знаци на клуба или форума. Мисля обаче, че ако някой има желание, има как да ме познае :)

Давам награден фонд от каса бира (не се ебавам, ще я закарам или на среща пред НИМ или лично ще я доставя до адрес!) на който ме познае някъде по улиците до края на годината! Искам номер, дата и място :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стимулираща награда!

Жалко че не ми е свободен деня утре, та да се заема с предизвикателството :D :D :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Играта е до края на годината колега! До тогава няма да се вясна на среща пред НИМ по обективни причини  :tongue_1:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Току виж някой ме изпреварил до края на годината  :tongue_1:  Не бива каса бира да се оставя така на случайността :D :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Току виж някой ме изпреварил до края на годината  :tongue_1:  Не бива каса бира да се оставя така на случайността :D :D

Като започнат валежите обикаляш и търсиш Октавията, около която е сухо и по стъклата няма и помен от изпотяване :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като започнат валежите обикаляш и търсиш Октавията, около която е сухо и по стъклата няма и помен от изпотяване :D

Ето това е добър hint! Макар че котешките кристали още не са с потвърден резултат!  :tongue_1:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От 2011 година имаме шкодилака, да кажем, че имам лайсни от 2012г., колата се кара всеки ден в София и досега никой не ме е видял никъде :)))))))))))))))))

Редактирано от knejata
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ооо бирата не е проблем :) От скоро да я забележат стана още по- трудно- остана само задната лайсна  :tongue_1:  

ПП: трябва да си взема една лайсна, от кой?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.