Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Ти ли беше :)

igeorgiev82

Recommended Posts

Днес към 16ч се засякохме с Gogata на Бул България.

Иначе забелязвам че колата излиза по - добре на снимки, отколкото на живо. Стикерите са изцяло заслуга на малкия, огромни благодарности !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колегата izolini ме хвана днес, нищо че бях СТЕЛТ. Запомнил е колата и ме прихвана безпардонно :D

Радвам се, че най-накрая срещх някой от клуба нан живо :)

Редактирано от sauber
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колегата izolini ме хвана днес, нищо че бях СТЕЛТ. Запомнил е колата и ме прихвана безпардонно :D

В тази връзка, касата с бира все още ли е на дневен ред :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много бяга тая Октавия, оня с новото BMW 5 бая ти се озори да те гони.

А аз докато отделя поглед от телефона и видя отличителните белези добре ми беше дръпнал. Добре, че не ме слуша главата и успях да те догоня.

В тази връзка, касата с бира все още ли е на дневен ред :P

Не става, предния път той сам се издаде, така че му познавам вече колата. Редактирано от Izolini
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много бяга тая Октавия, оня с новото BMW 5 бая ти се озори да те гони.

А аз докато отделя поглед от телефона и видя отличителните белези добре ми беше дръпнал. Добре, че не ме слуша главата и успях да те догоня.

Не става, предния път той сам се издаде, така че му познавам вече колата.

Да не кажеш, че не съм се борил за интересите ти :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да не кажеш, че не съм се борил за интересите ти :D

Ако признае ще я изпием цузамен :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Специално вие двамата ще имате по една бира от мен (не каса, да не ви текнат лигите) :D

Само да се дотътря на някоя среща :)

п.с. - BMW и да върви - няма...

п.с.2 - Освен ако ме е люлинска тройка...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

п.с. - BMW и да върви - няма...

п.с.2 - Освен ако ме е люлинска тройка...

Аха, я питай точно Ники /снайперисто/, двамата с Марто, какво ги мина като "Бърз влак - малка гара", нищо че бяха с Хавтомобил 350 кончета...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Снощи с Коцето Малкия се засякохме при Арена Армеец към 19ч. - Малък, ти май на концерт отиваше с това русото до теб. А на задната седалка ми се стори още едно девойче, че има, мръснико ниеден  :tongue_1:  ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Изолини беше засечен в Лидл към 18:00. Ице, извинявай, толкова съм отнесен, че зацепих кое е това познато лице, чак като видях вишната на паркинга.  :blush:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изолини беше засечен в Лидл към 18:00. Ице, извинявай, толкова съм отнесен, че зацепих кое е това познато лице, чак като видях вишната на паркинга. :blush:

Аз пък изобщо не съм те видял :blush: че така се бях изнервил в работата, че само се чудех как да се прибера по-бързо за да трясна едно уиски.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес омахах един клубен пасат. Някой да се познава  :blush:

Ако е бил сив Пасат 2 комби - СА8476СА е бившият ми.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, сив пасат коНби беше, ама номера нямаше начин да го запомня  :blush:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В събота на аквапарка Конца видях клубна Фабия със стикер от последния събор ........

:flag_skoda:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой познава ли си тази красавица? Преди малко я видях на паркинга на IKEA.

post-13341-0-91122000-1499608321_thumb.jpg

Редактирано от kokarosta
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В събота на аквапарка Конца видях клубна Фабия със стикер от последния събор ........

:flag_skoda:

Ако е била зелена Ф1 с РК регистрация - на един приятел е, но няма регистрация във форума

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Днес в задръстването на Тракия преди тунела в посока София тъкмо да свирна на колега от форума с беличка и спретната О2 фейслифт (6514) и...той отпраши през аварийната лента... Не, че нещо, ама няколко минути след т'ва, полицията едвам пробиваше път за пожарната, за да успее да стигне до горящата кола. Доста тарикати бяха в аварийната лента, за да спестят...колко...5-10 минути??? Е, за съжаление, понеже "бързаме" и "не ми пука бе" (както ми отговориха тези в аварийната), колата беше изгоряла до "кокал". Добре, че нямаше нужда от линейка, която да спасява човек! А хората си бързаха, тях не ги засягат останалите две ленти, които си чакахме, нито ги "болеше" за пожарната. Не мога да ги разбера тези с черните джипове, които са с предимство пред останалите... Управниците ни били зле... Не, бая ора са зле! Което е малко тъжно, но...т'ва е явно положението

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тя аварийната е за тарикати, както и бус лентата. Ама КАТ като ги няма,т.е. като подпират сянката така става - анархия. Защо не отиде в Германия да кара в аварийната? Веднага поне 10 шваби са го докладвали по телефона и ще го чакат с фанфари на първата отбивка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.