Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Ежедневни приказки !

Pepino

Recommended Posts

До " @The Best Forman " - Максималното Поевтиняване може да е 23%.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До " @ID A " - Думи нямам. Още ли на Автомобила се групат нарушения?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Проекта е на предната страница. Като там е малкия с 15 класа. Имало и втори с 20. Абе накрая с обещание за отстъпка от 23 или 25% след 5 или 7 години ще ни го натрапят. И после всички ще плащаме по 400%. На печелишите честито!

Миро превърти до последните страници, ако не ти се чете.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 часа, The Best Forman написа:

Разбрах от новините , че може да се оскъпи ГО с до 400% (защо превишената скорост е толкова слабо оценена не знам) , но не казаха с до колко може да поевтинее :(

До 25%, но не казаха колко години ще се трупат. 400% малус и 25% бонус - много силна система....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В БМВ форума си има отделна тема. Та един вече се жалва, че като отишъл да си подновява ГО сега най-ниското му било 350 и аха да я напишат в компютъра се появила цена 3000+. И на друго място същото, вика онзи щеше да припадне. Сега ще с изяснява защо така.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като изпише 3000лв+ и ще карам без нищо. И без това сегашната застраховка се краде на максимум, нищо не се знае къде отива, та и повечко да вземат ли ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми, карате си по правилата като мен и не ви дреме. На мен не ми, искам да я въведат час по-скоро. После ще давам уроци по спокойно каране хехе. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До "ВСИЧКИ" - Усещам как Корупцията ще Просперира двойно спрямо сега! И какво - "Двустранен Констативен Протокол" признаващ Виновност няма да ускъпява "Гражданска Отговорност"? Поредната Голяма Гавра..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам странен проблем. Салона на колата ми е полу-кожа. Там, където не е кожа, седалката е тъмен текстил (баш седалката и 2/3ти от облегалката). Салона на колата е пран неколкократно. След един детайлинг в Кушев Брадърс е и импрегниран със защитен препарат за текстил. И като цяло е шест от всякъде. Проблема е на предна дясна седалка. Периодично "избива" бяло петно/петна в зоната на седалката и в ниското на облегалката. Не се появяват на никоя друга от седалките. Тегля им един влажен микрофибър, даже без много да се старая и изчезват. След което се появяват пак след десетина дни (тоест не веднага след като изсъхне от влажният микрофибър). А още по-странното е, че тази седалка в колата въобще не се ползва и дори е дръпната максимално напред (или както му викат, позиция комфорт за задният пътник). Единствената й работа е да помещава телефона ми и слънчевите очила, когато не са на главата ми. И въпреки това тия петна/петно си избиват. Някой да е имал подобен казус? Разбирам, че може да е мръсотия наслоена в дълбочината на седалката, ама тя се чисти редовно, а в последните две години салона е пран 3 пъти. И проблем няма с никоя друга седалка. По принцип не ми пречи, защото "проблема" се отстранява за 3 секунди с влажната кърпа, но е страшно досадно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако не те е страх да разтапицираш седалка с "възгланица" , разтапицирай я и изпери калъфите в легена .. на старата ми Фабия избиваха всевъзможни петна по светлосинята тапицерия , но след истинко пране повече никъде не излезе петно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пичове, някой от вас пренареждал ли е ключалка за Golf 4ka, за която няма ключ? Имам 3 фелициеви да се упражнявам. Дали ще стане с дебела игла за спринцовка? Или с стар ключ за катинар изпилен...

Редактирано от maxrpm
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 часа, The Best Forman написа:

Ако не те е страх да разтапицираш седалка с "възгланица" , разтапицирай я и изпери калъфите в легена .. на старата ми Фабия избиваха всевъзможни петна по светлосинята тапицерия , но след истинко пране повече никъде не излезе петно.

Абсурд човек. Насред зима...Това е демонтаж и монтаж на ел. седалка, търчане на тапицер, ер бег, подгрев, две различни материи и шевове на 13г. Твърде много неща мога да се объркат :D

Редактирано от sauber
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, sauber написа:

Абсурд човек. Насред зима...Това е демонтаж и монтаж на ел. седалка, търчане на тапицер, ер бег, подгрев, две различни материи и шевове на 13г. Твърде много неща мога да се объркат :D

Не бе пич, Гената имаше предвид сам да си я разтапицираш а не да търчиш на тапицер , тоест - гедоре, в хола с клещите , баня , прах за пране, простор за 1 седмица , хол , клещи, гедоре... Като детайлинга , ама си го правиш сам в банята, за без пари!

Редактирано от maxrpm
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм слагал седалка в 3 часа през ноща зимата, защото бащата ще взима колата на другия ден и трябва приятелката му да седне някъде, така че студа не е фактор има ли желание, има и начин ... :) На другия ден бащата се обажда и казва - На Поли и измръзна гъза , какво си я правил тая седалка ?!? И аз от там - Ами изпрах я и беше почти изсъхнала... :)

Редактирано от maxrpm
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 13.11.2019 г. at 20:16, axel написа:

Колеги, имате ли опит и може ли да ми препоръчате хубава и надеждна термо чаша? ...

Да ви ъпдейтна по въпроса, защото предполагам, че много се вълнувате. ?

Взех такава:

https://www.rcup.co.uk/

Засега се представя доста добре. Притеснявах се, че има голяма възможност да се уливам с тази капачка поради факта, че няма точно определено място за отпиване, но се оказа, че няма никакъв проблем. Супер лека и удобна е, а и не е скъпа - 26лв. Единственият минус спрямо металните, които съм ползвал досега е, че кафето ми изстива много по-бързо, но това се очакваше и (за мен) не е голям проблем. Остава да видим, колко време, ще изкара на служба. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отивам ей сега с една железна соц кофа ,във Фантастико, на касата ме карат сам да изкарам всичко от нея , плащам си го , местя си кофата и касиерката ме гледа в очите и казва : - А торбичка желаете ли ? :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги, не намерих тема затова ще питам тук. Колата е О2 FL шофьорското огледало и това за обратно виждане се затъмняват автоматично, но шофьорското не. Така ли е по принцип или имам някакъв проблем при мен?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, 4е4о написа:

Здравейте колеги, не намерих тема затова ще питам тук. Колата е О2 FL шофьорското огледало и това за обратно виждане се затъмняват автоматично, но шофьорското не. Така ли е по принцип или имам някакъв проблем при мен?

Дай пак въпроса, моля? Имаш бленда на трите огледала, но се затъмнява само централното и лявото, а дясното не? Ако е така, може някога да е сменяно с обикновено стъкло. Защото тия стъкла докато колата е нова (демек на 1-2-3-4 години), обикновено струват по 200 кинта.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.