Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

Височкия младеж тогава, онзи, дето по дължина на косата направо те подминаваше, Нашто Пепи, мноо го разбира Шкодето 120, та требеше да си питаш, ама не си знаяла. :mrgreen: Верно кофти ти е било тогава - сладък салам имаше, ти на диета, Шкода-ри само от новите, нема кой за нещо да попиташ.......... smile001

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, аз по принцип си питам и мрънкам тук, във форума, но друго е да си паркираш колицата до някоя нейна посестрима... :smt032

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не, че нещо, ама не може в неделя около 2 часа да имаш нещо тооооооооооооооолкова неотложно, че да пропуснеш правенето на снежни човеци и замерването със снежни топки!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не, че нещо, ама не може в неделя около 2 часа да имаш нещо тооооооооооооооолкова неотложно, че да пропуснеш правенето на снежни човеци и замерването със снежни топки!

Може да е на работа, виж това че не си е разместил смените вече е било до желание ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой ако има пластмасовото парченце което спира лостчето за къси/дълги да се подмята напред-назад самоволно може да донесе, плащам кеш и леш!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всички стъкла на колата са в лед, няма изстъргване - пропускам ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всички стъкла на колата са в лед, няма изстъргване - пропускам ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

Срамота! Вместо да станеш в 6 сутринта и да бършеш ти се излежаваш и после "ми те стъклата"! Дължиш на всички измръзнали без теб салам, ама от сладкия smile048

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ице, за напред - вдигаш чистачките и пръскаш на стъклото. Така няколко пъти. Ще разпусне, след което стържеш. Друг, доста по бърз и лесен начин - по бензиностанциите, в Практикер, в Бриколаж и т.н. се продават едни препарати, обикновено са в бели с размера и форма подобни на спрей за стъкла. Предназначени са за размразяване на стъкла без нужда от стъргане. Пръскаш и след 1-2-3 мин., в зависимост от дебелината на леда, всичко пада с бутване с ръка. Не е евтин спрея, около 10-12 лв. е, но пък стига за почти цяла зима.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много беше добре, па макар и мразовито :) .

Ицо не можа да дойде изобщо, а Мишо има оправдание, че беше без сина си.

Какво стана с останалите, които имат деца :?:

Само аз и karaul smile027 доведохме наследниците...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес минах набързо и се запознах само с няколко човека,

както и с gogata, пък и не бях с моят автомобил. smile050

Следващия път се надявам да се видим на по бира smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много беше добре, па макар и мразовито :) .

Ицо не можа да дойде изобщо, а Мишо има оправдание, че беше без сина си.

Какво стана с останалите, които имат деца :?:

Само аз и karaul smile027 доведохме наследниците...

При тия температури имаше реална опасност наследниците да си ги замразят за някое по-следващо поколение smile048

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За тези, които не знаят как да си размразят стъклата.... Обикновено става с няколко бутилки от Кока Кола пълни с хладка вода. Не много студена, но и не много топла. Е, трябва да имате и бързи реакции. Стърженето след това се свежда до минимум. Днес, Маргарита бе поляна с 4 бутилки вода и оживя. След това с 8 съживихме и Вектрата. smile035

:!: Внимавайте с температурата на водата все пак, да не плащам после аз за пукнати стъкла. :smt032

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за съветите. smile126 Юли, знам ги тия спрейове и днес доволно се самонапсувах на няколко пъти, че не съм си взел такъв, а имам какво ли не в багажника против всякакви изненадващо-зимни ситуации, само туй нещо - не. Пробвах да пръскам с концентрат, не стана, то навсякъде плътна ледена покривка стегнало, поне 2-3 милиметра, едвааам си отворих багажника, от третия път. Иначе се бях подготвил - два апарата, ако единия замръзне, :mrgreen: термос с чай, чашки, ама на - късмет, ](*,) или по-скоро липса на такъв.

Green, номера с топлата водичка бих го приложил на Лада-та, но не и на Буба, по причини, които и ти самата си споменала. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Макс, ти тръгна преди нас. Къде си закъсал, защото към България не видях да има закъсала кола...

@pow На брат ми Сааба и на баща ми Тераното не се оплакват от хладката вода. Въпроса е да не е много гореща... Не, че някой от нас мери температурата на водата, но за сега не е имало инциденти...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Срещата по мое мнение беше много слаба - никаква организация.

Идват хората мръзнат, - Айде към ОМВ то бе .... лека глъчка.... никакъв резултат.

Половината народ се изнесе заради студа другата половина са насядали по колите и се греят - амиии айде да палим към ОМВ ...

После, не ми пука това форум ли е клуб ли е, нито кои кара Супърб и кои 1203ка не е нормално да закъсам на 200 метра от срещата, след което да попитам човека който съм изпратил да повика някого - Какво стана защо никои не доиде? И да ми се обясни "казаха да духаш"

А кой си пратил и кой му е казал "Да го духаш"? Дай некое име, че да му трием сол на главата поне, че така, с недомлъвки...не е хубаво!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сашо, разбрал-недоразбрал се цупиш...или така ми се струва? Чичи каза, че ти е замръзнала ключалката на резервоара и (почти)всички в хор казахме да я размразиш с духане. Това ти какво си разбрал или какво ти е предал чичи е друга бира. smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пращаш чичо ти? Па той не може ли да помогне? Или той само като посредник го играе? Хахаха - сещам се за една реплика от "Синьо лято" по тоя повод...

А вие у кръчмата - да се засрамите - т'ва сериозно, ако верно сотуацията е била кофти...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Саше, стига де! Ако беше звъннал да кажеш "Пепи/Гога/ХХХ, имам проблем бла-бла-бла" мислиш ли че нямаше да ти помогнем?!?!?! Иначе тая работа с посредниците ....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И въпреки че закъснях(ме) срещата си беше връх на сладоледа. Даже подрифтих с Фелата, а после на Гената и на Владо им се разгони фамилията докато ми намерят де се изгубиха мигачите. Ще има тема в съответния раздел по въпроса, а на мен няма да ми стигнат 2 заплати да черпавам за свършената от тях работа и отнетото им време.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.