Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

А аз благодаря на PRR, че ми отстъпи единия си календар. И черпенето за диагностиката на сервото не съм забравил.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Минах за малко, както каза chavdarlk с челядта и се запознах с все хубави хора :). Другия път повече.. А иначе имаше хора по пътя, които си дрифтеха и без да го искат smile021.

Айде на всички, 'дето не се уплашиха от студа smile027 .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абре Сашко , незнам какво щеше да сториш ако бях казал на Чичо да нагреш ключа със запалката ... сигурно щяха да ни разнасят по вестниците после и незнам какво толко срамно или подигравателно или незнам още какво намираш в това някой да ти даде съвет как да си отвориш замръзнала ключалка ... като не пишеш в раздел Фаворит/Фелиция поне чети тоз въпрос се чепкаше миналата седмица ;)ЦЪКНИ ТУК

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Колеги ай да се разберем кога ще направим първия НИМ - 2010, щото Януари има 5 недели.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги ай да се разберем кога ще направим първия НИМ - 2010, щото Януари има 5 недели.

Ми както е по "график" - първа и трета, и "извънредно" пета неделя :mrgreen:? Обещавам, ако съм изтрезнял, да се появя още на първата среща smile091.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До всички, които утре ще си махнат главите. В неделя, на 3 януари ви искам на НИМ! Ей така - да помръзнем малко. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сос саламец сладкий или без саламец сладкий да дойда да мръзнем? :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сос саламец сладкий или без саламец сладкий да дойда да мръзнем? :mrgreen:

Постите свършиха на Коледа - идвай със салама! (вкарах цитата, за да не ме разберат хората грешно) smile091

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До всички, които утре ще си махнат главите. В неделя, на 3 януари ви искам на НИМ! Ей така - да помръзнем малко. :D

кво да мръзнем бре то днес беше 18 градуса в софия :) \:D/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Било е! На вън вали и духа от къмтУ Витоша. За неделя - предлагам да е зима, че гумите ни ще заминат. :lol: Как са ви главите? Колко литра сок от зеле изпихте?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как са ви главите? Колко литра сок от зеле изпихте?

Много сериозно е положението, ама до неделя има време. На линия ще съм smile001

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъй тъй, дават го зима за Неделята. Аз идвам с Малкия Шкодаджия, вино и зелев сок ако иска някой, че ми артиса.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лелее страхотна среща е било, че и дЯцата са били там..., а не като миналия път :) smile001

За съжаление не успях да пристигна навреме в София, че да се включа и аз.

Нищо на другата среще със сняг, без сняг се надявам да съм там! \:D/

Поздрави на всички smile027.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз ще се постарая да присъствам, че последните няколко пъти пропуснах ](*,) :oops:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази неделя ще мръзнем ли на НИМ, или ще ходим на "календарна среща" на Витоша? :smt004

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://sinoptik.bg/?tid=20&oid=100&lid= ... 17.01.2010

Няма ли да е снежно в балкана? Иначе съм навит и на двете предложения че напоследък се излагам драстично.... ](*,)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Aко има сняг може да се качим, поне които са екипирани с добри зимни гуми smile124 Само нека сборния час да е по-ранен - примерно между 10 и 11 сутринта на НИМ и оттам да изпълзим нагоре :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм на НИМ в 14 ч. и ще почерпим с малкия за именния му ден. Нещо не ме влече Витоша по това време.

Ице, абе таковата ся, разбираш ли начи, да те питам таковата, ку можи начи от оня слаТкия салам, начи нещо ако може начи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.