Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Из кв. Надежда  няколко пъти засичам Октавия с номер СА 1843 СВ (май така беше :) ). Поздрави!

Публикувано

Червена Фабия1 Комби - освирках я на Строителния техникум преди малко и се движихме заедно с колегата до Военната академия :)

Публикувано

Сива Ф1 8687 комби с клубна лайсна освятках на Околовръста току що :)

Публикувано

Ии Юли беше изловен преди час на Макдоналдса в Младост !

Публикувано (Редактирано)

Сива Ф1 8687 комби с клубна лайсна освятках на Околовръста току що :)

Отчетох се с присвирване. Усетих се чак като се изравнихме и видях стикерите. Редактирано от marinms

036748627.jpg?r=6

Поздрави за колегата който е паркирал зад Бизнес центъра до Метро. аз съм спрял срещу теб от другата страна на улицата.

Редактирано от maisuda
Публикувано

Тва не е ли новия психомобил ? :D

Публикувано

В 14'15 часа, Костаки бе омахан от полугол пешеходец, докато завиваше от бул.Константин Величков, по ул.Пиротска :)

Публикувано

Към 17:20-30 Юли беше изловен на Гео Милев. Бях се скрил през кола от него, но поне 3 пъти изскочих целия в насрещното, може да ме е видял и той.

Публикувано

Светло синя Ф1 2709 кара зад мен по Малинов от Бизнес Парка. Жена водач с клубни лайсни отпред и отзад

Публикувано

Уфф всеки ден засичам клубни напоследък..или бивши клубни :) Освирках виненочервен Супърб 2 ФЛс клубен стикер и лайсна на Цариградско преди малко

Много бързо ми избяга иначе и ти щеше да си освиркан  :fiu:

И за протокола с кола съммм  :banger_2:

Редактирано от diana_kraice
Публикувано

Абсурд!! Карах възможно най-пенсионерски и то в средната лента...

Публикувано

Беше през три коли от мен, а аз слязох от Цариградско затова - не се изразих правилно 

Публикувано

Тва не е ли новия психомобил ? :D

Баш той е, тя жената бачка там :)

Публикувано

В 14'15 часа, Костаки бе омахан от полугол пешеходец, докато завиваше от бул.Константин Величков, по ул.Пиротска :)

По това време минавах от там, да. Обаче, Боре, не съм те отразил. Ама изобщо.  :sorry: По-настоятелно е трябвало да сигнализираш.

Публикувано

По това време минавах от там, да. Обаче, Боре, не съм те отразил. Ама изобщо.  :sorry: По-настоятелно е трябвало да сигнализираш.

Боре, следващия път изцяло гол ! Така не може да не те забележат :tongue_1:

Публикувано

Павка, ще загубим женската и лесно ранимата мъжка част от аудиторията... :)

Публикувано

Днес на светофара на НДК освирках колега със сива Фабия 8689 (може и да греша в номера).

Публикувано

Днес, в 09.20 часа, Ицо /Izolini/ беше уловен как прави обратен насред бул."Витоша", със скорост близка до тази, с която се движеше по пистата в Калояново :crazy: 

Очаквах лек дрифт, ама не  :tongue_1: 

Публикувано

Возех чужди хора, Боре, за това го направих бавно. Но пък в момента, в който от джоба ми телефона се разкрещя с гласа на Васко Бързия влак "fuck you, uh uh uh" си рекох: Боре ме излови!

Публикувано

Днес на светофара на НДК освирках колега със сива Фабия 8689 (може и да греша в номера).

8687. Видях те и махнах като беше до мен, но може и да не си ме видял от затъмнението на задните стъкла.

Публикувано

Към 17,00 ч. на автогара Овча купел zloQQ прелетя ниско покрай мен и ме освири.

:hello:  

Публикувано

Днес сутринта на Гешов, посока К.Величков, освирих един колега с два големи стикера на задното стъкло - "Skoda club Bulgaria OCTAVIA" и "4х4"

Публикувано

Днес към 13:15-20 ми се стори, че се стори че се разминах с Андро Чобанов на слизане от магистралата при Златна панега

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.