Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

С кой колега, с фабиа 1 комби , преди малко се разминахме в Созопол. Аз тръгнах път да му давам и чак когато го подминах видях , стикерите :) яка е фабията с джантите

Публикувано

Днес в 13:15 на жълтите павета пред Руската църква излових тъмно синя О1 с номер СВ и голям стикер в долната част на задното стъкло. Зави в дясно по Раковски. Не сигнализирах, защото бях дегизиран в тъмно синя Тойота Аурис.

Публикувано

roodnb засечен в Созопол!

Публикувано

Синя О3 врс СВ 1293 пък е в съседния комплекс

Публикувано

Влади , къде си ме мернал :) аз днес обедно засякох alexander мина покрай нас и обърна на площада и се върна :) махнах ама не ме отрази , че беше замислен :)

Публикувано

Даже мислех че ме видя и се размахах през прозореца, иначе точно преди веселата улица се разминахме към 18:10. И утре съм в созопол, може да пием по бира?

Публикувано

Влади , къде си ме мернал :) аз днес обедно засякох alexander мина покрай нас и обърна на площада и се върна :) махнах ама не ме отрази , че беше замислен :)

Аз пък те видях преди 15 минути на същото място, но пък ти не ме видя :D

Инчае се чудех къде да се паркирам замалко и не съм те отразил въобще :)

Публикувано

ние пре деня сме на Арапя принедни приятели , но вечерта ако искате може да се видим да узпием наистина по бира :)

Публикувано

Абе как ги пиете тия бири и карате коли после ви се чудя  :tongue_1:

Публикувано

Виртуално, във форума....

Публикувано

Виртуалната бира и безалкохолната едно и също ли е , защото аз предпочитам втората.

Публикувано

Е,това е друга работа,така може  :doubleup:

Публикувано

Аз пък си обичам алкохолната ;) Безалкохолната бира е ... абе като нищо не е :(

Публикувано (Редактирано)

Не е вярно има си точно вкус на зелев сок, само го преглъщаш и започваш да се питаш, абе аз що не си взех една количка , половинка?!? После си казваш,че бира не се изхвърля, съгласяваш се с вътрешното си аз, че това не е бира, напояваш тревата и я изхвърляш с кеф.

Редактирано от maxrpm
Публикувано

Синя О3 врс СВ 1293 пък е в съседния комплекс

Аз :) :hello:

Публикувано

Безалкохолната бира е първата стъпка към надуваемата жена.

Публикувано

Безалкохолната бира е първата стъпка към надуваемата жена.

Това е яка сентенция :)
Публикувано

Днес около 17:00 ч. на Константин Величков и Симеон ме освирка ZloQQ, ако не се бъркам.  :hello:

Публикувано (Редактирано)

Преди 30 мин на Климент Охридски черна Октавия 3 РС СВ1672 или нещо подобно. От форума ли е колегата?

Редактирано от Impress_me
Публикувано

Днес в 13:15 на жълтите павета пред Руската църква излових тъмно синя О1 с номер СВ и голям стикер в долната част на задното стъкло. Зави в дясно по Раковски. Не сигнализирах, защото бях дегизиран в тъмно синя Тойота Аурис.

Това е много вероятно да съм бил аз :) 

Публикувано

Синя Октавия 2 VRS на паркинга на Ринга? Беше и със стикери от събора и с клубни  =)

Публикувано

Днес около 17:00 ч. на Константин Величков и Симеон ме освирка ZloQQ, ако не се бъркам.  :hello:

Баш той те освирка, да  :banger_2:

Публикувано

Сива О3 СВ9445 беше освиркана на ТЕ кула :) бях под прикритие :)

Публикувано

Yeti CA1280 в Стрелбище. 

Публикувано

Кой видях...

post-7686-0-90551000-1473682701_thumb.jpg

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.