Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Ежедневни приказки !

Pepino

Recommended Posts

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ли се бъркам, или тая кола не е паркирана правилно? Не че оправдавам действията де ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След 20:00 не е "неправилно" ;)  Почти всеки който може да качи бордюра паркира така или изцяло на тротоара, за голямо съжаление. Иначе палежа на автомобил е варварско деяние. Миналата седмица запалиха едно Пежо по обед близо до вилата, а на другия ден видях друга на спирката до АГ болница. Гадна работа....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

;)

032909701.jpg?r=0

И от моето табло имам такива снимки, Димоне!

Само че с разход 3.8-3-9 литра.

Ама много галене на газта пада, и ми се скъсват нервите! :D :doubleup:

Но щом си имал търпение - добрееее!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От известно време ми прави впечетление по автоборси, че на някои коли пригодени за розов антифриз е налят син

Това не е много добре, нали? И проблем ли е после да се смени отново с розов

Редактирано от pepi
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От известно време ми прави впечетление по автоборси, че на някои коли пригодени за розов антифриз е налят син

Това не е много добре, нали? И проблем ли е после да се смени отново с розов

Абе не е добре. Но по скоро си мисля, че син антифриз ще налеят на колата само тук в България, това означава за мен ,че колата е имала или има някакви проблеми. Затова от кола със син антифриз бих бягал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе не е добре. Но по скоро си мисля, че син антифриз ще налеят на колата само тук в България, това означава за мен ,че колата е имала или има някакви проблеми. Затова от кола със син антифриз бих бягал.

Не знам колко пъти вече е обсъждано из форума, че цвета не е от особено значение. Явно има и G12, който е син, защото съм виждал чисто нова Шкода със син антифриз.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не споря, Тоше. Просто съм виждал Фабия двойка на под 10к км, със син антифриз. Собственика, по негови думи, не беше го пипал изобщо.  :sorry:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте Колеги.Ще си позволя да вмъкна малко инфо за антифриза.Малко се порових по CZ форуми и открих препоръчани заместители на антифриза G12.  Антифриз най-новият  G13 Coolin Liquid спецификация VW TL 774 J, заместител на G11,G12,G12+,G12++, цвят розов. Пропорция;

G13 - вода

1 :  2        - 18°C   > точка на кипене  108°C

1 :  1,5     - 24°C   > точка на кипене  111°C

1 :  1        - 37°C   > точка на кипене   114°C

G13 е смесителна само с G11,G12,G12+,G12++,които отговарят на нормите VW TL 774 D,F,G. При смяна на

G11,G12,G12+,G12++, с G13 не е нужно да се проплахва охлаждащата система.

Антифриз:   XC Antifreeze G - цвят лилав, спецификация VW TL 774 G за шкоди од 2007 год.

Antifreeze Extra K 11- цвят син ,спецификация VW TL 774 G

Glysantin G48 - цвят син,спецификация VW TL 774 G, BMW N 600 69.0, DBL Seite 325.0

Gulf Eurocool Universal G11- цвят (син,зелен,жълт).

Valeo Protectiv 100 G11- цвят жълт,заместител на всички изброени до сега антифризи.

Надявам се,че поне малко съм бил полезен с тази информация за повечето колеги от форума :)

Редактирано от lyubo 4echa
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Смених горивния филтър на колата. Има ли освен този филтър и някаква друга преграда за боклуци освен него, която трябва да се изчисти или е само той.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Смених горивния филтър на колата. Има ли освен този филтър и някаква друга преграда за боклуци освен него, която трябва да се изчисти или е само той.

По горивната система не.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой намирал ли е подробности за следващата Фабия?

Дали ще е само Фейс лифт или ще е на новата платформа?

Според човек от ЕТ ще е вземе всичките двигатели на новото Поло и ще пуснат DSG трансмисии, но никъде не мога да намеря повече подробности.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма да е само фейс, а ще бъде на нов модел на платформа MQB-A. Според мен си заслужава да се изчака до есента за когато е предвидена премиерата. Ако има напредък колкото между октавия 2-октавия 3 ще бъде много добре, по отношение на двигателите, не очаквам някакви супер новости.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма да е само фейс, а ще бъде на нов модел на платформа MQB-A. Според мен си заслужава да се изчака до есента за когато е предвидена премиерата. Ако има напредък колкото между октавия 2-октавия 3 ще бъде много добре, по отношение на двигателите, не очаквам някакви супер новости.

И аз така бях чел, но на няколко места се споменаваше, че ще е само ФЛ.

Мен от двигатели ме вълнува 1,2 TSI пък ако го пуснат и с едно DSG  :D/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, отново Ви моля за помощ. Една позната я блъсна влак и се наложи да й ампутират левия глезен. Цената на протезата е 30 000 лв. Тук са пуснати банкови сметки и повече информация. http://www.bgdnes.bg/Article.asp?Id=4036503

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Препоръчайте някой, който да ми ремонтира стъпалото на алпайна- прокапа от уплътняващия дунапрен на средните въздуховоди точно отгоре му пяна за дезинфекция на климатик, чу се характерен брум и изчезна звука. Има леко потъмняло около 3 крачета на единия кондензатор и според мен е поправимо. Остава въпроса, икономически обосновано ли е ремонтирането :eusa_think:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми то хората вече се записаха . Има пусната тема в раздел срещи.

:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте някой знае ли къде да подам сигнал/жалба за място където стават ежедневно леки птп,миналата седмеца и мен ме удариха отзад,но нямаше щети днес видях абсолюто същата ситуация и почти всеки ден виждам отбили ударени коли

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Или в общината или в КАТ, ама зависи каква е причината да стават ПТП-тата? Знак ли, светофар ли? Къде е това?

За дупка съседи сигнализираха в общината и я оправиха дупката след 2 дена.

Поздрави

Редактирано от shaft
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мястото е автомагистрала люлин изхода от Банкя включването в къргововото има знак Б1 "Пропусни двищите се по пътя с предимство", ако спазиш знака рискуваш някой да те чукне леко или да ти смачка задницата ако не го спазиш отнемаш предимство и белята е по-голяма

Редактирано от skodafen
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.