Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Ежедневни приказки !

Pepino

Recommended Posts

КолВид 20 (по-точно) .. на българки - видял кола (дръжката на лопатата) от близо през 2020 година ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, maxrpm написа:

Ще го пишем Ковид 19.. :)

По-скоро ще установят, че е настъпил Ultima scaena propter stultitiam

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стана ми ясно да не се появявам на срещи повече. Не е необходимо да се повтаряте. Не знам какво е "Ultima scaena propter stultitiam" и не ме ЕБЕ! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля, че крайно време да се спре тази дискусия. Ако някой иска да каже нещо на Сашето, да го направи лично... С нападки, недомлъвки и т.н. във форума нещата не са ОК...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също подкрепям мнението на Юли. Не защото взимам нечия страна, а малко става досадно вече в няколко различни теми да се чете едно и също... къв бил Сашето. А и той може леко да пообере поведението си, за да не предизвиква такива дискусии. Ама всеки си знае.
Да пием по една виртуална бира и да разискваме повече готини неща. ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз днеска разбрах брат , Иво ми каза. 1Вия път Васко ме е бил бил , защото съм му казал - запознай ме с тая готината мацка , то било щерка му. :D A и като съм се напиел , много съм бил псувал. Викам , па я и като съм трезвен си псувам , дае*а ... :) Било по - малко.... Те това е била драмата.

Редактирано от maxrpm
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Hahaha клипчето е мега яко, spot on! Eй сега тегля филма, 2004 та е , ама е класика. След тази ми покупка, ще ме изкарате и п**ераст... :) Aсенчо си поръча синя , а аз зелена за резервния
IMG-20200828-103921.jpg

Редактирано от maxrpm
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 30.08.2020 г. at 8:05, Vladi_a написа:

Най-после взех гюма от боя, та да се похваля...... :lol:

Чудно изглежда, браво!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 30.08.2020 г. at 8:05, Vladi_a написа:

Най-после взех гюма от боя, та да се похваля.

Сега да не започнеш да я пазиш от камъчета по гонките?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Izolini написа:

Сега да не започнеш да я пазиш от камъчета по гонките?

Винаги я е пазил и за това гледа да е все първи ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 5 седмици по-късно...

Здравейте колеги, 
имам една такава чуденка - някой пробвал ли е да сложи напречни греди от Октавия 2 ФЛ Комби на Октавия 3 комби ? Или друго яче казано , до колко са различни надлъжните греди на Комбитата 2 и 3 ?   Напречните греди са Skoda ;) предназначени уж за Октавия 2 (до колкото знам) ...ама  мисля, че на Туле са същите. 

Благодаря предвидело. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 часа, NightWalkeR написа:

Здравейте колеги, 
имам една такава чуденка - някой пробвал ли е да сложи напречни греди от Октавия 2 ФЛ Комби на Октавия 3 комби ? Или друго яче казано , до колко са различни надлъжните греди на Комбитата 2 и 3 ?   Напречните греди са Skoda ;) предназначени уж за Октавия 2 (до колкото знам) ...ама  мисля, че на Туле са същите. 

Благодаря предвидело. 

Аз пробвах иии моите НЕ стават :)

Имам THULE WING BAR EDGE, които реално стоят между надлъжните гредите ... за други модели, които стоят над тях, може и да стават .. но със сигурност растоянието между надлъжните на О3 ( от задните врати към багажника) е по-малко от това на О2.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То е важен захвата. Щото разстоянието се коригира все пак в някакви граници. Не съм заглеждал подробно надлъжните рейки на О2 и О3, но на дали са много различни като форма. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моите стоят над надлъжните  и да, може да се коригира разстоянието и мен точно захвата дали ще стане най-ми е мисъл. Много набързо загледах една О3 днес и ми се сториха сякаш различни, явно само с гледане няма да стане - ще се пробва при първа възможност ;) . 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинете за тъпия въпрос , но случайно с всички нововъведения , да не са отрели системата СИ ?

Слушам новини по радиото за решението на енергийната комисия , че 1MW/h природен газ , щял да поскъпне с 10%.

Аз още живея с мисълта , че обемната мерна единица за течности и газове е литър , а тегловната килограм

:(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Енергията са търгува в kW. Ако мериш газта в кубици ще ти продадат азотец ;) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.