Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

И аз мисля да се явя. На мен ще ми се зарадвате ли  :tongue_1:

Кат гладен циганин на баничка  :crazy:  :crazy:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само февруари месец сме, а това ще е 5тата среща - 4ри редовни и една извънредна. На всяка се запознавам с нови лица. Чудесен клуб, приятни хора и срещи. Предлагам да разнообразим с едно барбекю на Дендрариума преди Копитото? Времето ще е подходящо!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Адаш, идвай. Гости от Тетевен винаги приемаме. Особено, ако носят тетевенска ракийка :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ракия ли... тогава май е време и аз да се появя :D

Редактирано от BlackSpot
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще гледам и аз да намина, макар и пак не със Шкода... а ракийката само ще я помириша и ако ми хареса най-много да се изжабуря, че шофьорската книжка все още ми трябва ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ракията звучи добре... Аз също ще съм там, но най-хубавото е че ще си имам шофьор.... ще използвам жената да свиква с новата ѝ/ни придобивка, така че ще се видим.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На входа на паркинга на НИМ от към OMV са изрязали едни хубави бъдещи кръпки. Хич не ми се вярва да ги запълнят до утре, така че внимавайте!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотно време за среща наистина! Завидях! Аз съм на работа днес и пропускам... :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз днес съм София и като гледам какво слънце се показа може също да намина за първа среща.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

+ един и от Варна

Колега, ти ли си на автомивка Грийн на Околовръстното? Че съм и аз там в момента, гледам черен Супърб със стикер, но не се познаваме

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, ти ли си на автомивка Грийн на Околовръстното?....

стяга се за снимки :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.