Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

Аз утре съм на работа...отново. Ако случайно успея да се измъкна, може да мина за половин час през ним, ама не влагам особени надежди. Ако пък случайно се съберете по-минорна компания, някой все от колегите знае къде съм, може да ми дойдете на гости :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кажи с какво ще ни "нагостиш", пък може и да помисля :)

Мога да ти донеса "Комбуча" :) :) :)

Редактирано от Боре
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Комбучата може да си я спестиш с чиста съвест :tongue_1: . Но пък иначе ще ми е приятно да ме "нагостите" с присъствието си. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Oк значи загега Ицо и Борето са свободни, Гогата ще се труди за благото на народа и партията. Организираме ли нещо за утре, не е казано че ще е на НИМ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз мога да се включа, че пропуснах предишната среща, а ще трябва да прескоча и следващата

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ок, мисля си нещо за Клуб 33 в студенстски град има къде да се паркира там, близо ми е на мен с рейса, съгласни ли сте ? Ако да, някой да предложи час.

Редактирано от maxrpm
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

стига бе братче, в студентски град е гадно

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ок, предложи час и място, и да видим  другите ако са ок , да пием по кафенце, иначе нямам проблем свободен съм, ама гледай да има автобус до там, че ми изтече кжижката. Може и у нас, ама много смърди на цигари, пък и ми се излиза някъде :D

Може и в Романса в Симеоново или някъде в Драгалевци по кръчмите , но тогава ще помоля някой да мине да ме вземе,

Редактирано от maxrpm
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Романса е тотална щета от поне година. Кръчми работещи в 10 часа няма. Някоя бензиностанция е по-приемлив вариант. Аз още не знам дали ще успея, но ще следя темата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Марто, коментарът ми беше за Пепи, бъзикаме се двамата !

Иначе, ако успея с времето, ще дойда.

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм пас тоя път, до Икеята на околовръса незнам какво ходи, пък и няма къде да се скрия на топло ... отделно че това по никакъв начин не е в София, ако ще 100 човека друго да ми твърдят! :)

Редактирано от maxrpm
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма какво да компенсираш, аз имам колеги от работата, който ми обясняват че и Обеля и Люлин 10 е в София, това не ме притеснява, само дето като се наложи да ходя до там отива 15лв бензин. В момента няма как да дойда с колата, мога да дойда ако някой има път през Стрелбище иначе няма шанс, до там рейс не ходи ;)(Защото не е в София)

То е все едно да ми кажеш че Левски Г е в София. Трябваше да ходя до една приятелка в Левски да и свърша работа, проблем с лампа, викам и кажи си адреса , вика улица без име блок 47 звънни да те упътя, паркирам колата, отивам у тях викам проблема е в спалнята ти , нали? Оказа се че проблемната лампа е на балкона, излизам и гледам нива с коне който пасат трева  ... :D

Редактирано от maxrpm
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.