Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

Vag овете са около 5000 човека, важното е че са готини , като нас ! :) Аз днес си го казах - с кеф ще огледам нашите Шкоди набързо, но на VW феста отивам, за да видя костенурките.. :) Имам чувството че ми се оформя нещо като мечта на стари години. Дядо ми само не знам как ще реагира ако му закарам костенурче на село и го паркирам до 120 ката. Човека цял живот мечтал за "западни" коли, внук му се соц му води :D

Редактирано от maxrpm
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Такива крайни изказвания не харесвам.

Ти вчера беше ли на срещата? Не те видях.

Казаното от мен не беше в смисъл да се делим на клубове или да се мерим с ФВ-клуб - написал съм "Във VAG е силата".

Имах предвид, че ние се събрахме към 14,00 ч. и нашата позиция е до входа на паркинга на НИМ. VW-клуб идват към 15,00 ч.

Представи си да си тръгнал на сбирка на ФВ-клуб със съответната нагласа и изведнъж ... на входа на НИМ те посрещат 40 шкоди.

Наистина ти казвам, че като минаваха покрай нас доста се заглеждаха.

Редактирано от legaltk
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Брей голяма тарапана, гоУемо нещо! То не бяха ВАГ-аджии, Лада-джии... не бе чудо! Всъщност нищо страшно, дори така май е по-интересно - видяхме се с Frysco и други стари позабравени муцуни... Благодаря на Сашо и Косьо за возенето, та да мога спокойно да си шмръкна от тъмната биричка на Ицо-лини, на когото също сърдечно благодаря за това :cheers:

Впрочем нашата марка съвсем не случайно на почит във ВАГ групата - с най-дългата вече над 100 годишна история и традиции! Дори забелязах на пристигане едно Ауди 90 кабрио с надпис на предното стъкло VAG GROUP, където в буквата "О" беше вплетено логото на Шкода... за съжаление после се заприказвах с колегите и забравих да ида да го снимам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Гога , идвай , че ти нося болтовете за подлакътника и да го слагаме направо :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От доста време се каня да дойда и все нещо изскача и не става. Исках да питам нещо, ако случайно смогна да дойда в последния момент - табелки за номера и стикери постоянно ли се носят на сбирките или задължително трябва да се поръчат по-рано?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Винаги има някой, който да ги носи. Разпределени са на няколко човека. Ще те чакаме ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря , ще се пробвам да мина поне за малко  :cheers: и ако има табелки ще се възползвам. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

....Успях ;) и като гледам май съм най-мръсния измежду дошлите, за това обещавам на следващото идване да съм по-прилежен. 

Благодаря на колегата PRR за табелката и въпреки, че аз си я избрах(по-красота) и си я харесвам, някой спомена че имало стар и нов модел та се питах това стария или новия модел е?  

21.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стария е.

Пак сте се събрали много народ и аз пак не успях да дойда. :(

Редактирано от axel
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

....Успях ;) и като гледам май съм най-мръсния измежду дошлите, за това обещавам на следващото идване да съм по-прилежен.

Благодаря на колегата PRR за табелката и въпреки, че аз си я избрах(по-красота) и си я харесвам, някой спомена че имало стар и нов модел та се питах това стария или новия модел е?

21.jpg

Старият е, но да не ти пука, и двете работят! Радвам се, че се запознахме :) супер беше срещата, но аз бързах да ходя по задачи и не останах много... Сори... Малко ме е яд.

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря на колегата PRR за табелката и въпреки, че аз си я избрах(по-красота) и си я харесвам, някой спомена че имало стар и нов модел та се питах това стария или новия модел е?  

21.jpg

Ужаааас! На следващата среща има подарък от мен новия вариант! Ще се пръсна от яд ;(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ужаааас! На следващата среща има подарък от мен новия вариант! Ще се пръсна от яд ;(

...Eeee чак пък ужассс, все пак ти ги разгърна и аз си го избрах, даже ми намери и макетен нож да го монтирам. Мен си ме кефи, просто после някой спомена за нова и стари версия и за това питах :).  С удоволствие бих дошъл и другия път, но не мога да обещая :(.  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е стария колега , смени се домейна на форума и вече е skodaclub.bg :) Добре дошъл отново и не се бой , и аз не бях минал мивка ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз като минах вчера през мивка , нямаше ефект след 300 км. толко паплач имам по предницата , та чак ме е яд :sorry:(и пак ме скриха в ъгъла)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Третата седмица на месеца сме планирали скара на поляна и е много вероятно НИМ да се пропусне.

За повече информация в съответната тема (ЦЪК)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, колеги!

Тази неделя ще се събирате ли, че аз този път май ще успея да дойда ;) и аз искам лайснички за номерата :P 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.