Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте колеги,последните 4 месеца не си бях в габрово и от ноеври сега за първи път влизам в шкода форума :cry: което е много лошо.съжалявам,че не можах да ви бъда в помощ за избора на място за събора,но щом вече е решено да е на соколския манастир аз вече съм си в Габрово и ако имате нужда от мен аз съм на среща.Което е по силите ми ще го направя.ПОЗДРАВИ!!!както писах и в друга тема аз съм ivailo rachev,но съм с нова регистрация.

• 4 седмици по-късно...
  • Отговори 212
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• bega4kata

18

• micyri

14

• Krankenstein

12

• Хашек

9

Най-много писали в темата

Публикувано

Aко дойда с друг човек, но заплатя таксата от 20лв ще получа ли стикер от събора ?

Публикувано

Саше, аз ще ти дам моят, понеже не ги лепя! smile027

Публикувано

Нищо все пак мисля ако имам пари да си платя ;) Ти защо не ги лепиш, те се нареждат в челната шесторка на най - яките неща от събора

Среща с приятели

Разглеждане на стари коли

Ремонт на поляната

Скара /бира

Драг реисинг

Стикер от събора

Публикувано

Сашо, ако дойдеш с друг човек (с неговата кола) не плащаш нищо.

Таксата е за кола.

Можеш да си закупиш пакет (за гласуване,стикер и ДВД от мин събор) -цената на пакета е 10 лева.

Само цена на стикер 2010 и такъв от минали години (09,08,07) е по 2 лева на стикер.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Това е стикерът на събор 2010:

post-12-138453207708_thumb.jpg

Публикувано
Това е стикерът на събор 2010:

:smt017

Публикувано

И аз го харесвам =D> .

Публикувано

smile159 браво за новия стикер,зеления цвят си е цвета на Шкода smile159

Публикувано

Браво и от мен! =D>

Публикувано

Няма да ми ходи на черното ! smile048

Публикувано

На твоята перла ще седи най-точно. :smt030

Този ми харесва и на мен и ще си го залепя. Смятам на всеки десет години да си лепя стикер! Започвам с кръгла година...

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Внимание- в периода 06-08.05.2010г. ще има лабилизация на атмосферата, ще има рязко смущение от навлизане на студен въздух, с валежи и гръмотевични бури, а поради рязката промяна ще има и условия за градушки, особенно ...в планинските райони!Позната история!Е, всички знаем ,че това не може да ни спре! smile035 smile048

Публикувано

До скоро на Сокола! От утре 06.05, дай боже, сме там!

Поздрави

Публикувано

:cry: :cry: ще се наложи да пропусна събора,изгониха единия колега и ся трябва да работя без почивка,а съм на такова място,че ние празници не признаваме.аз си бях направил сметката още преди месец за тоя събор и сега умирам от яд,но няма как ако ми остане малко време ще мина да ви видя но... :cry: :evil:

Публикувано

Скапани Шефове. :smt0344 :smt0344 ](*,) ](*,) smile011

Публикувано

smile092

post-203-138453216326_thumb.jpg

post-203-138453216328_thumb.jpg

Публикувано

Как е времето на Сокола, има ли някой там с мобилен нет да каже новините? В София вече заваля... :(

Публикувано

мда, и снимки да започвате да качвате .. миналата година имаше постоянно нови качени снимки smile049

Весел Събор от мен! smile027

Публикувано

ее утре май ще се класирам да дойда на пистата.тук в момента времето е слънчево и много топло,но през нощта беше супер студено.

Публикувано

Има май информационно затъмнение резултат на купестодъждовна облачност :lol: от към сокола, с кратки валежи придружени от грамотевици :D . Току що в София се показа Слънцето, да видим до кога :?:

Публикувано

Снимки след 1 час :mrgreen:

Явно е традиция да има дъжд, но пък не беше чак толкова много.

Поздрави.

Публикувано

колега, май заспа щастлив и уморен от събора и ни забрави със снимките :mrgreen: явно е било хубаво на събора :smt017

Публикувано

Или сите са яко махмурлии smile159 smile092

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.