Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Колегата Alexandar ме излови преди малко в Княжесбург. :P

Публикувано

Колегата Alexandar ме излови преди малко в Княжесбург. :P

Да, в последния момент :D
Публикувано

Вишната беше засечена пред Спорт Депо, но водачът й липсваше! :)

Публикувано

Водача си купуваше маратонки вътре

Публикувано

Днес на влизане в Шумен О1 СА 5937 с клубни лепенки на задните врати.Изпревари ме подло и след това се залепих зад него за да го притеснявам  :fiu:

Публикувано

Днес на влизане в Шумен О1 СА 5937 с клубни лепенки на задните врати.Изпревари ме подло и след това се залепих зад него за да го притеснявам :fiu:

:P

Чак пък подло... :P въпреки че има малка вероятност...Извинявам се ако съм те притеснил

Публикувано

Дали не видях Боре преди 10-15 минути, да крачи пеша по Симеон? Аз се бях назлобил с велосипеда  :D

Публикувано

Стои сама без гордия собственик около нея.

post-10158-0-14551100-1441302095_thumb.jpg

Публикувано (Редактирано)

Тъй вярно, при това прегрял, плувнал във вода /добре де - пот/, че и с три плика пазар... :(

Дори не съм те забелязал, а и по-добре, в последно време, като видя велосипедист/колоездач, само ги ругая...

Поздрави и извинявай

Редактирано от Боре
Публикувано

Което ми напомня, че трябва да я прибирам в гаража вече. :boast: От доста време не бяха ме засичали.

Публикувано

Не знаех, че живееш там, комшо :)

Публикувано

Там. Иначе сме много комшиите, ама все не се засичаме.

Публикувано

Тъй вярно, при това прегрял, плувнал във вода /добре де - пот/, че и с три плика пазар... :(

Дори не съм те забелязал, а и по-добре, в последно време, като видя велосипедист/колоездач, само ги ругая...

Поздрави и извинявай

То и аз не сигнализирах по никакъв начин, защото те мернах в последния момент а пък и нямам бибитка на коуеуото  :sorry:

Защо така грубо към велосипедистите?  :eusa_naughty:

Публикувано

Приказките за коУеУото съм ги преместил в "Ежедневни приказки" ;).

Публикувано

Днес около 16 часа на ул. Коперник се разминах с черна Октавия 2 комби vRS. Заприлича ми на impress me, но много бързо карахме и двамата.

Публикувано

Може да е била жената :) Аз бях в Русия и колата не съм я карал една седмица, но тя си джитка редовно докато ме няма ;)

Публикувано

Днес около 15:30 Юли Рожденика беше освиркан на Малинов  :tongue_2:

Публикувано

Да, ама не ти останах длъжен :P

Публикувано

Уважаемия колега bega4kata,да е ходил по Видинско тия дни?

Номер не видях,мернах в огледалото една абсолютно същата красавица.

Публикувано (Редактирано)

Вчера около 18:30 с колегата Alexandar опитахме да спрем на стоп бързата Фабия на Данчо на Шишман, обаче неуспешно. А днес се разминах с Аудито на Иво Динков в тунела на The Mall. Иво, ти влизаше от 0 надолу към -1, аз наобратно. Късно видях, че си ти, та не успях да те освиря :)

Редактирано от iavkata
Публикувано

:banana_beer:

P.S. и фабията беше там, но за кратко- жената я отмъкна :crazy:

Публикувано

Видях ви, че махате ма без очилата съм кьорчо :) и докат се осетя и то свърши :D

Публикувано

Засичам няколко пъти зелена октавия комби ВР5656 колегата ако посещава форума да си признава, че да пием по кафе някой ден.

Публикувано

Преди малко, Ники (coverdale), ако не съм се припознал де, беше освиркан на Околомръсното в близост до разклона за Горубляне :)

Поздрави!

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.