Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Кой е комшията? :) :)

7840071M.jpg

Публикувано

Кой е колегата с бяла фабиа 2 комби , са 8680 :) беше изловен на Леге преди малко.

П.с много завидях на нивото на оборудване :)

Публикувано

На жената Снежанката, сега вече знам къде е била ;-)

Публикувано

Новото клубно богатство в лицето на синята РС-ка на Юли беше засечена два пъти тази вечер - веднъж на Околовръстното и след това на Цариградско, където се освиркахме взаимно :) Добре я раздвижва, хайде пак да ни е здрава и безаварийна ! ПС: Юли, да не забравиш обещанието си за тази седмица :р

А между другото на обяд освирках и една бяла клубна Ф1 до Бизнес Парк-а

Публикувано

Къде и в колко ме хвана на околовръстното бре? :)

А за раздвижването, трябваше да ти направя клип ти как отпраши на Цариградско. Иначе за срещата не съм забравил.

Публикувано

Днес се поздравихме с Борето на Ботевградско :hello:

Публикувано

Бяла Fabia vRS II пред ATC на цариградско?!?

Публикувано

Днес се поздравихме с Борето на Ботевградско :hello:

:hi:

Публикувано

Някой май е на изпит :)

7850340C.jpg

Публикувано (Редактирано)

Днес пак излових двама...

О2 хеч клубна беше качена на Витоша малко преди Алеко днес по обяд...и после Бай Стефан с неговата О2 на Орлов Мост :)

Не съм освирквал, че бях с Тойотата

Редактирано от PUF-PAF
Публикувано

Петък се засякохме с колега със Супърб, цвят бордо  :eusa_think:

Публикувано

На shaft-а най-после му видях задния спойлер на живо вчера ... доста лъскава я поддържа :doubleup:

Е как най-после бе, човек! На НИМ си го виждал също. Иначе къде ме хвана? Все се оглеждам...

Поздрави

ПП: и не е мита от месец - за две левчета съм я пръснал само, но на моя цвят не си личи - много ме кефи, все лъска...

Редактирано от shaft

Днес към 15 часа видях една синя О2 РС да излиза от гараж на Св. Киприян в Младост. По- късно разглеждайки снимките от срещата на НИМ миналата седмица разбрах, че това е Юли с новата му придобивка. Ние минавахме с бебешката количка по тротоара и той даде на заден, за да ни направи място да минем, за което благодаря. Колата беше лъсната и изглежда много добре.

Редактирано от Драгомир
Публикувано

С Бобеца май се засичаме почти всяка сутрин към 8 без малко по Климент Охридски :eusa_think:

В Лозенец видях РВ 0412, махнах ама не ме видя!

Колега забравих ти иметоооо   :D  :D

Редактирано от knejata
Публикувано

Днес към 15 часа видях една синя О2 РС да излиза от гараж на Св. Киприян в Младост. По- късно разглеждайки снимките от срещата на НИМ миналата седмица разбрах, че това е Юли с новата му придобивка. Ние минавахме с бебешката количка по тротоара и той даде на заден, за да ни направи място да минем, за което благодаря. Колата беше лъсната и изглежда много добре.

:hi:

Публикувано

Бобеца ме излови и освирка :flag_skoda:

Публикувано

Днес, на Орлов мост бях леко освиркан от най-бързата Фабия :hello:

Публикувано

Днеска Пловдивска клубна  суперБ беше паркирана до мен на паркинга на ПУ :) кой беше ... респект ! 

Публикувано

В събота, като си взимах Никол от сервиз "Горов" в Елин Пелин видях Скаут-а на колегата. Явно броня ще правят. Но определено съм много доволен от услугите им.

viu1422346327l.jpg

Публикувано

Видяхме ви в понеделник сутринта да минавате с 300 по Вардар , а Сиромаха преди малко толко озлобено цъкаше шмръцфона , че въобще не ми отрази свирката :tongue_1:

Публикувано

Сутринта се разминахме с Юли, с новото бижу, под Драгалевци, ама нали съм под прикритие с немския Запорожец.... :sorry:

Юли, да ти е честита и само радост да ти носи  :doubleup:

Публикувано

Днес, на Орлов мост бях леко освиркан от най-бързата Фабия :hello:

Така беше :)

Публикувано

Току-що си хванах Юли с vRS-а на Гео Милев. Бях под прикритие с Тойотата и само леко присветнах

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.